INKERI RUUSKA

Vahva teorian ja käytännön osaaminen

Elämä on jatkuvaa oppimista, uudistumista ja uutta kohti menemistä. Kaikissa meissä on enemmän potentiaalia ja rohkeutta kuin tiedostamme tai uskomme. Minua kiehtoo ajatus työelämästä ja urasta, joita eivät määritä perinteiset tikkaat tai pysyminen yhdessä mallissa. Jokaisessa elämänvaiheessa on mahdollisuus tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä ja uudistua.  

Olen aina ollut utelias ja valmis hyppäämään uuteen ja vähän tuntemattomaankin. Urani on ollut yhdistelmä erilaisia tehtäviä, kokemuksia ja koulutuksia. Olen kiivennyt tikkaita, välillä hypännyt pois ja liikkunut uusille poluille eri suuntiin ja ylittänyt rajoja. Kaikkea tekemääni yhdistää kuitenkin intohimo kehittämiseen, oppimiseen, kehittymiseen ja uudistumiseen. Olen itse sitä mihin kannustan ja valmennan muita.

Inkeri Ruuska
Inkeri-Ruuska-valmentaja-henkilökuva

Inkeri lyhyesti

Väitellyt työpsykologiasta ja johtamisesta tekniikan tohtoriksi

Vahva tutkimukseen pohjautuva osaaminen ja toimintatapa.

Juristin peruskoulutus

Analyyttinen, poikkitieteellinen ja kokonaisvaltainen lähestymistapa.

Sertifioitu Coach (Certified Business Coach, ACC)

Tavoitteellinen, ratkaisukeskeinen ja positiivisesti haastava tyyli.

Ryhmä- ja tiimicoach

Käytännön kokemus ryhmien ja tiimien valmentamisesta ja johtamisesta.

Monipuolinen kokemus johtamisesta, organisaation ja osaamisen kehittämisestä sekä valmennuksesta

Minulla on pitkä ja monipuolinen kokemus johtamisesta ja esihenkilötyöstä, henkilöstön ja organisaation kehittämisestä, osaamisen johtamisesta, konsultoinnista, valmentamisesta ja tutkimuksesta.

Olen tehnyt töitä johtajana, valmentajana, konsulttina, kehittämisen asiantuntijana ja tutkijana. Minulla on monipuolinen kokemus erilaisista toimialoista ja organisaatioista.

Minulle on kertynyt kokemusta tulosyksikön johtamisesta rahoitusalalla, konsultoinnista yksityisellä ja julkisella sektorilla, sekä johtamisesta ja kehittämisestä kolmannella sektorilla.  

Minulla on myös vahva akateeminen tausta ja tunnen hyvin korkeakoulumaailman. Olen työskennellyt yliopistossa kansainvälisen tutkimushankkeen ja tutkimusryhmän johtajana, kehityspäällikkönä, strategisen suunnittelun ja johtamisen tuen päällikkönä ja hallituksen sihteerinä. Olen ollut tutkijana Suomessa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa.

Minulla on kokemusta erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta ja työskentelystä suomen, ruotsin ja englannin kielillä.

Tutustu LinkedIn profiiliini